Jaarlijkse Ledenvergadering 2023

Beste LWT lid,

U wordt vriendelijk uitgenodigd op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Leeuwse Wielertoeristen die zal doorgaan op  zaterdag 2 december  2023 om 19u30  in de polyvalente zaal van de Merselborre, Schaliestraat 2, 1601 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek).                               

Agenda :

  • Bekroning laureaten 2023
  • hartscreening bij wielertoeristen door Dokter Visser
  • optreden Riverboots Country
  • drink met een hapje. 

Wij hopen u te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur

Share this Post

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*