Welkom in het hart van de fietsgemeenschap, het clublokaal “De Merselborre” van de “Leeuwse Wielertoeristen” (= LWT). Gelegen in het centrum van Vlezenbeek,  biedt ons clublokaal een warme en gastvrije omgeving voor fietsers van alle niveaus.

Bij LWT streven we ernaar om niet alleen kilometers af te leggen, maar ook om een hechte gemeenschap van fietsliefhebbers te vormen. Ons clublokaal is het kloppende hart van onze vereniging, een plek waar leden samenkomen, verhalen delen en nieuwe vriendschappen smeden.

Met een overvloed aan lokale routes en paden om te verkennen, fungeert ons clublokaal als een centrale hub voor avonturen op twee wielen. Van ontspannen weekendtochten tot uitdagende beklimmingen, onze leden delen graag hun favoriete routes en tips om het meeste uit elke rit te halen.
Maar ons clublokaal is meer dan alleen een startpunt voor fietstochten. Het is een ontmoetingsplaats waar vriendschappen worden gesmeed, ervaringen worden gedeeld en nieuwe ideeën worden geboren. Na een lange rit kun je hier ontspannen met een verfrissend drankje en genieten van de gezellige sfeer, terwijl je de passie voor fietsen deelt met gelijkgestemde individuen.

Aan de bar, bemand door Kurt en Diana en enkele vriendelijke medewerkers, kun je terecht voor verfrissende drankjes. Of het nu gaat om een stevige espresso om de dag te beginnen of een verfrissend biertje om de uitdagingen van de dag te vieren, hier vind je altijd iets om je dorst te lessen en je energie aan te vullen.

Maar het clublokaal van de “Leeuwse Wielertoeristen” is meer dan alleen een ontmoetingsplaats voor fietsers. Het is een thuis weg van huis, een plek waar vriendschappen bloeien, ervaringen worden gedeeld en waar de liefde voor het fietsen wordt gevierd. Dus of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint aan je fietsavontuur, hier ben je altijd welkom om deel uit te maken van onze levendige gemeenschap.

Dus kom langs, sluit je aan bij de “Leeuwse Wielertoeristen” en laat ons samen nieuwe wegen verkennen, herinneringen ophalen en en ontdek de opwinding van het fietsen in een gemeenschap die je altijd verwelkomt met open armen

Lokaal Merselborre
Wegwijzer De Merselborre