LWT-reis naar Vitrac (Dordogne) van 12 tot 18 juni 2022

De LWT-reis naar Vitrac gaat door van 12 juni 2022 tot 18 juni 2022, deze reis werd uitgesteld in 2020 wegens Covid-19.
De prijs zal rond de 800€ liggen, wij proberen hem zo laag mogelijk te houden maar met de Corona-toestanden die een rol spelen in aantal deelnemers en de schommelingen van de diesel is het nu moeilijk een juist bedrag te bepalen. Daarom wordt er bij de inschrijving 350€ per persoon gevraagd, te storten op rekening van de LWT BE91 0015 9970 2576  met vermelding Vitrac en naam of namen vóór 19 december 2021.
Tegen 25 april 2022 dient het saldo te worden betaald dat jullie dus later wordt meegedeeld, zodra we de exacte prijs hebben berekend.

We reizen met de bus van Bell Tours en logeren in een charmant 3-sterren hotel met zeer vriendelijk personeel “Hôtel Plaisance” – Le Port- 24200  Vitrac in de Dordogne, Frankrijk. Halfpension met ontbijt in buffetvorm en diner, inclusief 1/4de liter wijn per persoon, geserveerd aan tafel. Voor meer informatie kan je eens kijken op hun website:  www.hotelplaisance.com . Op 3 minuten stappen ligt de Dordogne die je deels kan afvaren met een kano en terugkomen met een busje.
Er is mogelijkheid om voor een extra bijdrage van 5€/wasbeurt fietskledij te wassen.

Zoals in het verre verleden zorgen we zelf voor het transport van onze fietsen in een grote bestelwagen en nemen we de picknicktafels mee.

We rijden in 3 groepen, waarbij de Tempo’s de parcours van de eerste groep zullen uitstippelen en organiseren. Het landschap is heuvelachtig met af en toe korte steile stukken, daarom passen we de lengte van de ritten aan voor de tweede groep (sportief tempo) en de derde groep (rustig tempo). We proberen ten laatste 16u terug in het hotel te zijn.

Er is geen geplande rustdag maar wie eens niet wil fietsen kan zich die dag eventueel aansluiten bij de wandelaars.

De wandelaars worden terug begeleid door Dirk Dierickx die hun op de hoogte zal stellen betreffende de uitstappen.

Je kan ook inschrijven via mail van Jenny Roobaert: jenny.roobaert@skynet.be en  voor meer informatie bellen naar 0475 98 72 68.

Hieronder kan je de presentatie van deze reis bekijken …. Om de presentatie op het volledig scherm te bekijken klik je onderaan rechts op dit symbool  :

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*