Overlijden Francis Debast

Op vrijdag 10/12/21 is Francis Debast (°28/3/44) overleden. Francis heeft jaren met de Cyclo’s en later met de Toeristen meegefietst, maar was om gezondheidsredenen sedert enkele jaren gestopt met fietsen. Hij heeft ook jarenlang de frietjes gebakken op de LWT smulfestijnen. De familie heeft beslist om het afscheid van Francis in alle intimiteit te laten doorgaan. Wij wensen zijn echtgenote Georgette veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

1 Comment

  1. Mijn Innige deelneming aan de familie
    Mr BLOMMAERT

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*