App 112 BE

Naar aanleiding van een val bij de Sportivo’s tijdens de zondagse rit op 24 maart, waarbij de communicatie met de noodcentrale nogal stroef verliep en het veel tijd gekost heeft eer ze de juiste locatie begrepen, raden we iedereen aan om de 112 BE App op zijn gsm te installeren. Deze App is gratis. Dixit Marc Demuynck.

112 BE

Als je deze App gebruikt om ziekenwagen of politie of brandweer op te roepen ziet de noodcentrale ook dadelijk je locatie. Handig als jij niet weet waar je bent en zij de streek niet kennen!

Share this Post

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*