NIEUW LWT-CLUBLOKAAL !

Beste clubleden,

Gedurende enkele jaren hadden we met onze club een veilige thuishaven in ons clublokaal “De Grove”.  We hadden er voldoende ruimte voor onze leden, er waren twee vergader- of werklokalen, we maakten er zelf een kledijlokaaltje, we creëerden een mooie bergruimte in de garage, er was de mooie, vrij grote tuin.
En, al even belangrijk:  we werden er telkens ook goed ontvangen door de opeenvolgende lokaaluitbaters!

Echter… in de tweede helft van het seizoen werden we geconfronteerd met een toenemende onzekerheid in verband met de toekomst van Taverne De Grove.

“Over te nemen”, weet u wel…

Omdat die onzekerheid bleef én er te vrezen valt dat ook de toekomt geen zekerheid kan bieden, zag het bestuur zich verplicht uit te kijken naar een nieuw clublokaal.

De keuze – in zoverre die er was – ging daarbij naar Café de Merselborre in Vlezenbeek.

Dit lokaal is goed gelegen in het centrum van Vlezenbeek, heeft zelf een vrij ruime parking (+ parking op het gemeenteplein) en biedt heel wat ruimte om ons te ontvangen na onze zondagse ritten én tijdens de week.  Die ruimte is er in het café zelf, in de grote gang, op het ruime terras.

Uitbaters Kurt en Diana bewezen ons al, bij onze passage begin september, dat ze kunnen zorgen voor een uitstekende ontvangst!

Momenteel steken enkele bestuursleden heel wat vrije tijd in het klaarmaken van de bergruimtes, gedeeltelijk in de kelder (beveiliging van de trap, verven van de muren, plaatsen van onze rekken en kasten, de verhuis…).  Daarbij krijgen we ook de zeer gewaardeerde hulp van Freddy Goossens van onze Flandrien ploeg: zijn ervaring als jong-gepensioneerd schrijnwerker komt goed van pas!

Dank aan allen!

Tenslotte danken wij lokaalhoudster Linda van De Grove en haar medewerkers voor de inzet en de goede ontvangst gedurende de voorbije twee jaar. 

Het bestuur