Overlijden van Louis De Marie

Vandaag vernamen wij het overlijden van Louis De Marie.

Louis was sedert vele jaren lid van de Leeuwse wielertoeristen en fietste bij de Trappers (de vroegere C-ploeg). Hij was ook sedert vele jaren, samen met zijn echtgenote Marie-Louise, een vaste kracht in de keuken op ons jaarlijks smulfestijn …

Wij betuigen langs deze weg ons innig medeleven aan Marie-Louise en de ganse familie.
Het LWT-bestuur.

1 Comment

  1. Louis blijft in onze herinnering. Sterkte aan Marie-Louise en familie.
    Walravens Simonne en dochter Annie Vranckx (.Cyclo’s)

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*