UITSTEL SEIZOENSTART 2021…

Beste leden,

Tot onze grote spijt en zoals we natuurlijk al lang vreesden, ziet het er nu echt wel naar uit dat we de start van ons jubileumseizoen “50 jaar LWT” moeten uitstellen.

We kunnen inderdaad niet hopen op een totale ommekeer van de slecht evoluerende Covid-cijfers in de loop van de eerste week van maart. Ook een miraculeuze koerswijziging van het Overlegcomité op vrijdag 5 maart, waarbij er al op zondag 7 maart opnieuw zou mogen in groep gefietst worden, is totaal uitgesloten, vandaar…

Samen met jullie zien we uit naar beter evoluerende Covid-cijfers en we hopen echt dat we zo gauw mogelijk via een nieuwe nieuwsbrief kunnen melden wanneer we het vooropgestelde club-programma gaan mogen opstarten.

En dan hopen we om er, samen met jullie, nog een prachtig jubileumjaar van te kunnen maken!

Hou het veilig, blijf sporten, blijf gezond!

Het bestuur

LWT-bestuur 2021, met erevoorzitter en eresecretaris